Prekletstvo Praznine

Rate this post

Prekletstvo PraznineČeprav je praznina polna različnih nevarnosti, je eden največjih izzivov, s katerimi se srečujejo popotniki, pravzaprav vzpon. To je posledica pojava, imenovanega menstruacija praznine. Izraz opisuje zbirko znakov, ki se uresničijo pri plezanju znotraj praznine, z znanstvenim imenom ‘naboji vzpona’. Vplivi menstruacije se zgodijo po vzponu približno 10 metrov naravnost v brezno, prav tako pa se s standardnimi metodami temu ni mogoče izogniti. Nekako prekletstvo vpliva samo na ljudi in tudi Narehat (ali votlo). Veliko globlje kot je, hujši so simptomi, kontrolni seznam znakov in njihovih plasti je na voljo vsem, da jih vidijo in se tudi sami izognejo:

Plast: predlog brezna vzpon kazen: omotica in slabost ali bruhanje. Drugi sloj: gozd vaba Ascension fine: zajetna slabost, migrena in mravljinčenje roke ali nog. Tretja plast: fantastični vzpon na neuspeh fino: omotičnost, vključena v vizualne in tudi akustične halucinacije.

Plast: kelihi velikanov, ki se dvigajo v redu: intenzivno nelagodje v telesu, pa tudi intenzivna izguba krvi iz vsake odprtine. Plast: morje teles vzpon kazen: popolno senzorično zapiranje, zmedenost in samobihanje (povzroči poškodbo samega sebe). Sloj: viri tistih, ki niso vrnili naboja vnebovzetja: pustošenje fizičnih sprememb, ki povzročijo izgubo človeštva in občasno smrt. Plast: zadnji vrtinec se dvigne fino: smrtnost. Zaradi tega je potovanje nazaj iz brezna zelo težko in ni redko, da raziskovalci propadejo v smeri. Zlasti menstruacija. Plasti ljudem fizično onemogoča povratno potovanje.

Piščalka

PiščalkaRavni sposobnosti praznina se ne zmanjša na navadno dosledno odprtino v tleh, razdeli se naravnost v zapletene plasti, vsaka z različnimi sortami rastlin in tudi hišnimi ljubljenčki, različnimi izkušnjami in posebnostmi. Lahko trdimo, da je vsaka plast vesolje samo po sebi. Plasti med raziskovanjem postanejo precej bolj nevarne, kar ponuja svetlobo na predlog, da popotnik, ki mojstrsko preveri prvo plast, a 2. Težko uide, zaradi varnosti in zaščite ne bi smel iti v tretjo stopnjo. Zato so se rodile piščalke, ikone raziskovalcev, ki ponujajo ne le iskanje drugih pustolovcev;

Temveč tudi njihovo razdelitev na ravni sposobnosti in strukture moči, podobne različnim slojem praznine.  Zvonec: za mlade, ki študirajo, da bi postali popotniki ali mladostniki, ki nimajo nobenega znanja o praznini, je rezerviran ta prijazen zvon, ki bo zagotovo vlečen Okoli vratu in tudi ne dovoljuje odkrivanja praznine brez nadzora.

Rdeča piščalka: učenci

Rdeče piščalke so popotniki začetniki, ki imajo ustrezno strokovno znanje o praznini in so se sami spustili na prvo plast. To je skupna razvrstitev za mlade pred puberteto, ki so preučevali že od zelo zgodnje mladosti ali odraslih, ki se začnejo v umetnosti raziskovanja brezna.

Rdeča piščalka učenciČlovek dobi rdečo piščalko in glavni naslov raziskovalca po prvem spustu naravnost v brezno. Otroci: čeprav imajo tehnološko znanje, jim primanjkuje fizične moči, da bi preverili spodnje plasti brezna, zato se lahko spustijo le 550 metrov. Če pridete še dlje, bo vaša pustolovščina zagotovo obravnavana kot nesreča ali dejanje upora, pa tudi iskalna ekipa bo poslana, da jo prinese. Če mladoletna rdeča piščalka na nek način poskrbi za spust več kot 1350 metrov, bo upoštevana samomorilna in nobena pomoč zagotovo ne bo poslana. Nebesa piščalka: usposobljeni. Modre piščalke so zanesljivi popotniki, ki so trenutno pokazali svojo hrabrost. Dovoljeno jim je, da si prizadevajo skozi.

Plast brezna, zato naj bi imeli smiselno bojno sposobnost, da se branijo pred gozdnimi zvermi vab. Z zelo lastnim treningom človek pri petnajstih letih dobi modro piščalko, čeprav obstajajo izjeme od te uredbe, na primer otroški prodigiji. Lunina piščalka: mojstri. Lunine ali vijolične piščalke so zelo kompetentni popotniki, ki precej razumejo praznino. Lahko se varno spustijo na Plast, zato je njihova sposobnost preživetja ena stopinja nad modrimi piščalkami. Mislijo, da so dovolj kompetentni, da so vzgojitelji novih generacij raziskovalcev.

Leave a Comment