Ohranjanje zdrave in uravnotežene teže

Rate this post

Ohranjanje zdrave in uravnotežene težeSkrivnost za doseganje in ohranjanje zdrave telesne teže je normalno vadbo in tudi odlične prehranjevalne navade. Nekateri posamezniki menijo, da delajo, kot tudi po odličnih potratnih praks zahteva veliko truda in tudi priprave, vendar to ni resnična.

Pravzaprav je najboljši način za spreminjanje vsakodnevnega vedenja majhne spremembe, ki bodo postopoma postale del našega vsakodnevnega režima. Večina od nas ve, kaj to pomeni, da predstavi spremembe v našem vsakdanjem življenju, ki so trenutno varno razvit v našem načinu življenja-na primer, smo dejansko vsi odkrili, da umila zobe in se uporablja za to večkrat na dan. Tukaj je informacije, ki jih potrebujete, da bi različne druge zdrave prilagoditve prav tako enostavno za vas.

Običajna vadba

Teens naj bi dobili 60 minut vadbe vsak dan. Oglejte si besedo” naloga”: tako dolgo, kot ste dobili vaše telo premika, to ne pomeni, da morate narediti težke treninge ali pojdite v telovadnici vsak dan. Bistvena točka je, da vsak teden opravljate dejavnost v uravnoteženi metodi, ki jo sestavljajo kardio, vzdržljivostne ali mišične vaje, pa tudi vsestranskost.

Običajna vadbaNaj bo vadba navada, tako da vsak dan načrtujete kakšno vadbo. V dneh, ko imate nogomet usposabljanja ali aerobika razred, morda ne bo težko za vas, da izšlo za eno uro ali več. Vendar pa je večina od nas so zelo aktivni, kot tudi 60 minut telesne dejavnosti dneva v dan se lahko pojavi kot zelo dolgo časa. Svetla stran je, da lahko razdeli teh 60 minut desno v veliko krajših obdobjih vadbe razširila čez dan. Tako kot ste vzeli zdrav in uravnotežen prigrizek za odpravo škodljivcev, lahko “vaja prigrizki” pomoč, ki jo vodijo svojo raven energije visoko. Na primer, vstanite 15 minut zgodaj in naredite tudi številne raztezke ali vaje za vadbo joge. Imejte veliko hitrost ali pa nekaj teče na odmor za kosilo.

Enako storite tudi, ko zapustite fakulteto-ali se odpravite domov s kolesom ali peš. Če prispevate k temu vzpenjanju po stopnicah, namesto da bi se dvignili, telovadili in hodili med razredi, boste verjetno prišli do 60 minut vsakodnevne vadbe.

Zdrava in uravnotežena potrošniška vedenja

Zdrava in uravnotežena potrošniška vedenjaDobro prehranjevanje ne pomeni, da se znova in znova držite diete ali diete. Dejstvo je, študije so pokazale, da dieto pogosto ne deluje-in hujšanje prehrana načrti imajo lahko povratni učinek, kot mnogi posamezniki, ki jih ustavljanje hujšanje, pridobili veliko večjo težo, kot so imeli pred dieto. Eden od razlogov, zakaj diete ne delujejo, je, ker pozivajo ljudi, da mislijo, da obstajajo “dobra” in “slaba” hrana, ko je dejstvo, da je vsaka stvar odlična, če jo zaužijemo v majhnih količinah. Poleg tega, v večini slendering dietnih režimov morate prenehati jesti določene hrane, ki podpira “želje” teh živil posebej. In številne prehrane režimi, kot tudi rutino povzroči pomanjkljivosti v telesu ključnih hranil.

Mladi morajo slediti drugačen načrt prehrane, in tudi ni nič narobe z uživanjem nekaj posebnega bogatega okusa še malo hranljiva in nato vsakih zdaj. Na primer, čokoladica ima poseben okus, če jo uživamo tako pogosto, kot če to počnemo vsak dan.

Najbolj učinkovit način, da ostanejo na zdravo telesno težo (ali spusti težo, če je potrebno) je, da zdrave izbire hrane na dnevni osnovi. Za nekatere bo to pomenilo preoblikovanje stanje duha, ko gre za hrano. Namesto razmišljanja o hrani v psihološkem smislu (kot primer, kot korist za pridobitev dobre ocene na testu ali metodi za obvladovanje napetosti), sveča, kakršna je-funkcionalno sredstvo za vzdrževanje telesa.

Leave a Comment