Nega kože proti staranju od 40 do 50 let

Rate this post

Nega kože proti staranju od 40 do 50 letNikoli ni prepozno za nego kože. V starosti 40 let, je običajno, da pokažejo lise, gube in povešanje, hudobije, ki jih je mogoče zmanjšati ali ostal jasno z uporabo idealnih izdelkov in tudi nekatere metode, ki jih ni mogoče levo narazen. “Pomembno skrb, kot je uživanje alkohola veliko ukvarja z vodo, ne kajenje cigaret, vodenje dobro uravnotežene prehrane, ne zlorabljajo alkoholov, uveljavljajo treninge in tudi preprečevanje anksioznosti je treba hraniti tudi v mislih, ko gre za ustavljanje staranja,” pravi specialist za kožo Mario Chaves, iz klinike Derma G Marshvea, v Riu de Janeiru. Imajo pogled na napotitev strokovnjakov, kot tudi ohraniti kožo mlado in zdravo.

Ne opustite sončnega bloka. Po besedah kožnega zdravnika Murila Drummonda z Inštituta Carlos Chagas uporaba sončnega bloka dejansko še nikoli ni bila bolj pomembna kot v tej starosti. “Vsaka vrsta prekomerne izpostavljenosti sončni svetlobi lahko poškoduje kožo žensk, starejših od 40 let, saj je bolj občutljiva na dejavnosti staranja,” navaja. Gube, madeži in tudi kožne rakave celice lahko ostal jasno z vsakodnevno uporabo filtra. Pred spanjem se vedno znebite ličil.

Ni pomembno starost: mnoge ženske so Lene, da odstranijo vse ličila pred spanjem in uporabljajo tudi tonične losjone. Toda po 40. letu starosti se je treba tega rituala držati čisto v vsakem primeru, saj je koža veliko bolj zavestna nepremišljenost. “Kopuliranje ličil lahko udobno pusti mesta in oznake, saj bo kozmetika blokirala pore in zaščitila kožo pred dihanjem,” trdi dermatologinja Murilo. Uporabite odstranjevalec ličil z bombažno blazinico, umijte si obraz, da odstranite olje, in uporabljajte samo izdelke, ki so idealni za vašo kožo.

Področja na koži? Vlagajte v vitamine

Področja na koži Vlagajte v vitamineČe imate dejansko kožo poslabšala z delovanjem sonca ali vremenskih razmer, razumeti, da se težave mogoče rešiti s kozmetiko, bogato z vitaminom C, kot tudi vitamin E, ali celo vnos teh hranil. “Vitamini osvetljujejo mesta in se ukvarjajo tudi z rezultati fotografiranja, ki jih povzroča neposredna izpostavljenost sončni svetlobi,” navaja kožni zdravnik Carlos Rodrigo Miranda iz estetske klinike Anova v Belo Horizonte.

“Prav tako spodbujajo proizvodnjo kolagena, ohranjajo kožo čvrsto in tudi z manj gubami,” vključuje. Še vedno imeti v mislih, da stopijo v stik z dermatologom pred nakupom katerega koli izdelka. Odlični viri vitamina C so ananas, cvetlica, vodna kreša, pomaranča, limona, kivi, arugula in špinača. Vitamin E lahko najdemo v živilih, kot so pšenični kalčki, rastlinska olja, rumenjak in listnata zelenjava.

Anti-age izdelki proti povešanju

Anti-age izdelki proti povešanjuBistveno je, da je proti gubam žudnja ta starost: zaostrovanje dejanje, ki pomaga ohraniti kožo močnejšo; vitamini že razpravljali in tudi vitamin A, veliko bolje imenuje retinol. Vendar bodite pozorni: ta retinol se razlikuje od retinojske kisline, ki je stranski produkt vitamina A.” kljub daljšemu vplivu je retinol za to starost veliko boljši, saj je veliko manj moteč,” navaja Murilo Drummond. Zadolžen je za obnovo plasti kože, izboljšanje teksture in tudi prožnosti. Redno mesečno čiščenje kože. Čiščenje kože naredi pore jasne, pusti koži, da bolje diha, pa tudi izogiba se majhnim grudicam in nepravilnostim, ki so trenutno veliko bolj opazne. “Ta nega oglašuje obnovo kože in odstranjuje plast s pikami, aknami, mastnostjo in starajočimi se celicami,” navaja kožni zdravnik Carlos. Prizadevajte si za nastop v objektu, ki se zanaša na estetiko.

Olupke. Priporočljivo za ljudi, ki se ukvarjajo z mastno in aknasto kožo, je plitvo luščenje prikazano tudi za starejše od 40 let, saj služijo za odstranjevanje madežev. “Dodatno priporočam orodje in globoke pilinge za povečanje proizvodnje kolagena, ki je potreben za obnovo,” trdi kožni zdravnik Mario Chaves.

Leave a Comment