Kako narediti treninge, ko delate ves dan

Rate this post

Kako narediti treninge, ko delate ves danŠtevilne raziskave, objavljene že vrsto let, so omenjale škodo, ki jo povzroča manj aktiven način življenja. Študija v številnih državah opozarja, da lahko počiva tudi dolgo tako nevarna za zdravje kot kajenje. Kot tudi raziskava, objavljena v strokovni reviji British Journal of Sports Medicine priporoča, da posameznik pomeni vsaj 2 uri na dan, da prepreči negativne vplive, če bi veliko dneva preživel sedeč.

Ena najnovejših študij, ki jo je leta 2015 objavil David Alter na rehabilitacijskem inštitutu v Torontu v Kanadi, se je končala, da veliko ljudi večino dneva preživi sedeče, bodisi v pisarni ali v hiši.

Glede na študijo sprememb, pomanjkanje mobilnosti zmanjšuje pričakovano življenjsko dobo, ki jo O 2 leti in tudi povečuje možnost bolezni srca in ožilja, sladkorna bolezen in rak. Da bi zmanjšali nevarnost teh bolezni, je kot nalašč vključiti posebne režime, ki spodbujajo bolj aktivno življenje, na primer dvig s stola na pol ure ali sprehod po pisarni. Če pa se je težko celo ločiti od stola in računalniškega sistema ali če ne morete oditi s sejne mize, je BBC Mundo sestavil šest priporočil, da delavec z belimi ovratniki ostane energičen tudi med sedenjem.

Razširitev nog, izometrični vrtinec, addukcija nog

Razširitev nog, izometrični vrtinec, addukcija nogS to serijo vaj je mogoče delovati tako rekoč celotno muskulaturo spodnjega dela telesa, “ki je tista, ki atrofira z večjim udobjem zaradi neaktivnosti ali manj aktivnega življenjskega sloga”, kot je določil Juan Francisco Marco, učitelj ustanove za športne dejavnosti znanstvene raziskave, trening in visokozmogljiva kondicija v Španiji.

Dvignite in iztegnite noge, izmenično ali hkrati. To je delo, posebno za kvadriceps. Lahko je tudi izmenično ali sočasno. Sestavljen je iz stiskanja pete na nogah stola, z ukrivljenimi nogami, kot da bi posameznik hotel zlomiti stopalo stola. To je vaja za tetive.

Bistveno je, da publikacijo, plastično posodo ali kateri koli drug predmet postavite med perje na notranji obraz mišic. Oseba postavi pritisk notranji v določeni vadbi za adduktorje. Ugrabitev nog. Ali vse naenkrat ali izmenično noge, ta vaja še posebej deluje ugrabitelji in riti. Z rokami lahko postavimo upor tako, da potisnemo kolena ven.

Podaljški stopal (izmenični ali sinhronizirani)

Podaljški stopal (izmenični ali sinhronizirani)Sestavljen je v povečanju pete, dokler noge ne hing na prste. Deluje Sural triceps mišice mišične mase. Sklece stopal s podaljšano nogo (izmenično ali sočasno). Z iztegnjeno nogo oseba poveča nart, stopalo spremeni navzgor. Ta vaja deluje zlasti nekdanji tibial. Profesor Marco navaja, da razen, ko gre za izometrično vadbo, ki jo je treba izvesti v treh zbirkah po 20 sekund obdobja, “druge lahko izvedemo v 3 serijah z 20 ponovitvami, da ohranimo boljšo nevromotorno aktivnost v mišicah.”.

Marco je omenil tudi, da se zgornji del telesa “običajno redno giblje, tudi če veliko časa preživimo sedeči”. Kljub temu obstajajo dodatne vadbe za ta del telesa, kot so dviganje rok ali odpiranje in zapiranje rok. Zadnji, če se izvaja z gumijasto kroglo, je veliko bolj zanesljiv. Kljub tem napotkom in vadbam španski fizični trener navaja, da je najbolj priporočljivo, da se še vedno dvignete s stola, se ustavite za nekaj minut in hodite malo ob upoštevanju določenih intervalov.

Leave a Comment