Celulit: primarni razlogi in tudi, kako zdraviti

Rate this post

Celulit primarni razlogi in tudi, kako zdravitiKaj je celulit? Ginoid lipodistrofija je tehnično in pravo ime “celulita”, ker se izraz prav tako nanaša na mikrobno okužbo podkožja, vendar je zunaj klinične sfere izraz trenutno posvečen. Celulit je prilagoditev, ki jo povzroča kopičenje maščob, vode in strupenih snovi v celicah, zaradi česar se te celice končajo popolne in strjene, spletna stran pa ostane neenakomerna (sunki in tudi umiki) in madeži, ki se na površini materializirajo skozi nezaželene odprtine v in/ali “pomarančni lupini”. Sprožijo ga spremembe maščobnega tkiva pod kožo, skupaj s spremembami mikrocirkulacije in posledičnim povečanjem vlaknastega tkiva. Celulit ni resno zdravstveno stanje;

Vendar lahko povzroči bolečine pri ženskah zaradi videza, ki ga ponuja koži. Prijazen. Stopnje celulita se ocenjujejo s pomočjo” območja resnosti celulita”, metode, ki so jo razvili Brazilski strokovnjaki za kožo Doris Hekssel, Camile Hekssel in Taciana Dal Forno.

Ta nova klasifikacija analizira celulit veliko bolj objektivno in je trenutno priznana po vsem svetu. Ta kategorija ocenjuje glavne medicinske lastnosti celulita, ki so: število in globina kliničnih depresij. Poglejte področja z visokim celulitom. Vidnost povišanih ran. Obstoj povešanja. Ravni stare kategorije.

Vzrok

VzrokObstaja veliko dejavnikov za posameznika, da razvijejo celulit prekomerno telesno težo je odločilen vidik, vendar številne ženske, ki imajo normalno težo, ali celo pod normalno, lahko pride do spremembe v ravnovesju med količino telesne maščobe, kot tudi mišične mase. Torej, Vitka Dama ima lahko večji delež maščobe in tudi nižjo muskulaturo, pri čemer ohranja svojo zadnjo težo tipično ali nizko.

Ta odvečna maščoba, povezana z delovanjem ženskih hormonov in spremembami mikrocirkulacije ter nos in limfatike, bo sčasoma ustvarila celulit. Obstajajo tudi zunanji elementi, kot so kajenje cigaret, stres in tesnoba, slab načrt prehrane, kontaminacija in premalo gibanja. Vidiki tveganja. Pojav celulita je veliko bolj pogosta med ženskami kot med moškimi. Po podatkih brazilskega združenja za dermatologijo ima 8 od 10 žensk določeno stopnjo celulita.

To je posledica dejstva, da je pri tej spolni maščobi veliko bolj običajno, da se nabira v stegnih, bokih in zadnjici-skupnih prostorih za celulit. Prav tako je zelo redno pri ženskah zaradi strukture vlaken ženskega vezivnega tkiva, ki se razlikuje od moškega, kar povzroča pojav celulita.

Znaki celulita

Celulit ni resen zdravstveni problem, vendar lahko povzroči bolečino pri ženskah zaradi videza, ki ga daje koži. Zdi se, da ima koža s celulitom jamice ali depresije. V nekaterih primerih se imenuje lupina pomaranče. V mnogih primerih lahko celulit opazimo ravno ob pritisku na kožo. Pri najhujšem celulitu je koža videti neravna, z lokacijami vrhov in dolin. Celulit je najpogostejši okoli stegen in zadnjic, vendar se lahko nahaja v poprsjih, zmanjšanih trebušnih predelih in rokah.

Znaki celulita

Najzgodnejši primeri so asimptomatski, najzgodnejši pa so lahko: hladnejša Regija. Nastavitev, bolečina in občutljivost. Koža z neenakomernim videzom. Iskanje zdravniške pomoči. Celulit ni pomembno klinično stanje in terapija ni nikoli potrebna. Pravzaprav lahko celulit celo štejemo za praktično reden dogodek.

Vendar pa je lahko merilo nepravilnega načina življenja, ki ima lahko druge učinke več bi zagotovo in tudi v vsakem primeru, če ste zaskrbljeni zaradi videza vaše kože ali zagotavljanje znakov in simptomov hudega celulita, obiščite s svojim dermatologom. Medicinska diagnoza celulita. Diagnoza celulita vključuje le pregled. Ob prihodu na vaš obisk bo zdravnik ali kožni zdravnik identificiral in razvrstil vaš celulit le tako, da bo ocenil stanje prizadete kože.

Leave a Comment